logo

SOSEAUA GARII CATELU (INCINTA ANTILOPA), BUCURESTITel: 0722174812/0765446160
All premium Magento themes at magentothemesworld.com!

Control Motor

Motoare: CDI, TDI, MPI, FSI, TSI, SDI, DTI, CDTI, etc. Verficiare compresie. Diag...

Mai Multe

Reparatii Directie

Inlocuire axa planetara, cap planetara, bieleta directie, caseta directie, levier...

Mai Multe

Consumabile

Revizii ulei si filtre, inlocuit ulei CV mecanica, inlocuit ulei diferential, inlocuit ulei cutie...

Mai Multe

DNC Service, din 2006!

"Dupa ce am terminat scoala de mecanica auto si am lucrat prin cateva reprezentante mari, dupa ce am modificat de la zero cateva masini personale, satul sa muncesc pentru altii si sa vad compromisurile care se faceau in service-urile mari, am decis sa-mi iau soarta in maini si sa-mi urmez pasiunea. Asa a luat fiinta in anul 2006 DNC Auto Service, care la inceput era doar un garaj modest.
Pe masura ce timpul trecea si tot mai multi clienti multumiti imi treceau pragul, am inceput sa ma extind, sa-mi cumpar echipamentele necesare unui auto service, iar in prezent ma pot lauda cu o echipa foarte prieceputa si cu dotari de ultima generatie, ba chiar si cu doua puncte de lucru deschise si operative." - Darac Nelu Claudiu (DNC Service)

Echipa...

Formata din oameni competenti si deschisi, echipa DNC Service este calificata, experimentata si pregatita considerabila in domeniul auto.

Dorim sa realizam impreuna cu clientii si partenerii nostri o buna comunicare, rapida si eficienta, o buna colaborarea bazata pe respect si integritate.

Echipa noastra doreste sa ofere cele mai optime solutii in functie de necesitatile clientilor nostri, solutii privind toate serviciile DNC Service.